weekpakket

Artikel 1 van 1
€ 50,00 (inclusief btw)

Boodschappendienst

WEEKPAKKET WORDT IEDERE WOENSDAG GELEVERD ( BINNENKORT MEERDERE DAGEN) GEEN BEZORGKOSTEN.

Boodschappendienst

De ondernemers tuigen een boodschappendienst op die voorziet in een weekpakket met artikelen voor de primaire dagelijkse behoefte. De eerste aanvragen komen binnen. ‘Deze crisis brengt ons eigenlijk terug naar de basis van het bestaan; het kopen van producten rechtstreeks vanaf de boerderij’, aldus  Klara van den Bosch van Zuivelboerderij De Waard. ‘Zo ging het heel vroeger en het lijkt of de crisis mensen ook bewuster maakt om na te denken over de oorsprong van de producten.’

In de uitzending van Jinek ging het donderdag ook om het momentum waarop de consument steeds meer betrokken lijkt bij de zogenaamde korte keten. De artikelen in de supermarkt hebben (in)direct al vele omzwervingen gemaakt voordat ze in het schap liggen. In Zuidwest-Drenthe wordt al heel wat jaren gewerkt aan het opzetten en verbeteren van de korte keten, mede dankzij inzet van de gebiedscoöperatie.

Met dit initiatief hoopt het drietal de consument te kunnen laten proeven dat een product uit de eerste lijn van veel hogere waarde is dan hetzelfde artikel gekocht in de retail. De boodschappendienst is gratis bij het afnemen van een weekpakket met de volgende producten:

o   2 Volle melk, 2 volle yoghurt, 1 aardbeienyoghurt , 1 karnemelk.

o   500 gram Jonge kaas plus 300 gram kruidenkaas.

o   2 Procureurlapjes, 2 Speklappen, 2 Hamburgers, 2 Gegaarde Gehaktballen, 2 Filetlapjes en een pond Half-om-half Gehakt.

o  3 Tarwebroden en een turfkoek.

Dit complete pakklet ter waarde van 50 euro kan besteld worden door een mailtje te sturen naar info@deboerenstreek.nl. Of via deze website 

Hier de verzendoptie uit zetten u betaald GEEN bezorgkosten!!

Een persoonlijk bericht via Facebook Messenger kan ook. Afrekenen per Tikkie, het pakket wordt bij de voordeur van de klant afgeleverd.

© 2018 - 2024 Bakkerij-Oegema.info | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel