Ons Brood

 

Meer dan 100 soorten brood en aanverwante artikelen als broodjes treft u bij Bakkerij Oegema in het assortiment aan. We blijven nieuwe broden ontwikkelen ook in overleg met de klanten. Het is voor ons een uitdaging om onze klanten steeds met nieuwe overheerlijke broden te verrassen.

Een overzicht van de meest populaire broden uit ons assortiment vindt u in onze webshop!

Speciaal brood

Fijn Lijntje
Het Fijn Lijntje concept is een voedingsmethode, die niet alleen gericht is op de consument die wil afvallen. Het is ook een gezonde voedingsmethode met vele medische voordelen zoals:
• Cholesterolverlagend
• Bloeddruk regulerend
• Cellulitis afbrekend
• Diabetes vriendelijk

Het Fijn Lijntje concept laat de consument toe om voldoende en lekker te eten, alleen het teveel aan suikers wordt geweerd. Uw ambachtelijke bakker heeft een ruime keuze in het Fijn Lijntje assortiment. Voor meer informatie kunt u ook terecht op www.fijnlijntje.nl

Glutenarm
Voor hen die gevoelig zijn voor gluten heeft Bakkerij Oegema een uitgebreide keuze in glutenarme producten.

Spelt
Bij bakkerij Oegema wordt alleen gebruik gemaakt van hoogwaardige, natuurlijke producten, zoals de Spelt. 
Voor veel mensen is spelt een uitkomst omdat de gluten in dit graan van een andere aard zijn als die van tarwe. De gluten in tarwe zijn veel moeilijker verteerbaar dan die in spelt. In feite bevat spelt alles wat de mens nodig heeft om van te leven. 
De spelt die bij Bakkerij Oegema is gebakken wordt eerst 12 uur lang geweekt alvorens er deeg van wordt gedraaid. Dit proces bevordert de natuurlijke suikers in het graan, waardoor het niet nodig is om nog suiker aan het deeg toe te voegen. Brood dat van spelt gemaakt is, is heerlijk smakelijk en bevordert bovendien de spijsvertering en de stoelgang.

© 2018 - 2021 Bakkerij-Oegema.info | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel